Dečija Kuća Hakuna Matata

produženi boravak

Kutak za roditelje

Prelazak na evropsko radno vreme, tehnologija koja nas čini uvek dostupnim, neredovna ishrana i još neredovniji odmor... Ovo su samo neki od izazova sa kojima se roditelji danas suočavaju i pored kojih i dalje svojom glavnom ulogom smatraju roditeljstvo - dok za ovu važnu ulogu na kraju imaju manje energije i manje vremena.Dozvolite da Vam pomognemo u ovoj fazi rasta i razvoja Vaše dece koja se na neki način može nazvati presudnom - ovo je period u kojem se dečiji intelekt još uvek razvija velikom brzinom a na njegovim radnim navikama i odnosu prema okolini još uvek može mnogo da se radi.

 

Raspored aktivnosti

U našem produženom boravku, pored redovnih aktivnosti za sve polaznike, organizuju se i izborne aktivnosti. Na ovom mestu će uvek stajati ažurirana informacija o rasporedu redovnih i izbornih aktivnosti. Savetujemo da roditelji usklade izbor elektivnih aktivnosti u boravku sa ostalim obavezama i aktivnostima koje dete ima nakon boravka.

 

Opšte informacije

U kutku za roditelje uvek će stajati i ažurirana lista opštih informacija: jelovnik za tekuću nedelju, raspored planiranih izleta i poseta, kojim danima i zbog čega boravak neće raditi (na primer u slučaju državnih praznika).